Apartamente
cu 1 cameră

Îți dorești să locuiești singur sau cu partenerul și sunteți abia la început de drum? Apartamentele cu o singură cameră sunt o variantă potrivită. Acestea vă oferă spațiul intim de care aveți nevoie și locul perfect pentru a vă desfășura activitățile în liniște. Este timpul să faci acest pas pentru tine și să devii independent!

descriere

Deși au dimensiuni mai mici, apartamentele cu o cameră au același design modern ca și celelalte variante. Confortul este asigurat de modul în care te simți în propria locuință, nu neapărat de numărul de mp de care dispui. În plus, dacă îți dorești să locuiești singur, un apartament cu o cameră este exact ce ai nevoie. Vei putea lucra de acasă, fără să fii deranjat de ceilalți membri ai familiei și vei avea spațiul optim pentru a invita și câțiva prieteni, atunci când îți dorești. Acest tip de apartament este ideal chiar și pentru cuplurile tinere. Dacă vă petreceți foarte mult timp, muncind sau ieșind în oraș și vă doriți să strângeți bani pentru a vă muta într-un spațiu mai generos, apartamentele noastre sunt exact ce căutați. Achiziționarea unui apartament cu o cameră este alegerea perfectă dacă vă aflați la începutul carierei sau la începutul vieții de cuplu.

SPECIFICAȚII

Acest tip de apartamente include o cameră, bucătărie, baie, hol și balcon. Fiecare spațiu este bine delimitat, iar finisajele sunt realizate fără cusur de echipa noastră de specialiști. Puteți vizita oricând apartamentele și să vă convingeți că este alegerea potrivită.

    Suprafață utilă :           între 33,9 m² – 40,3 m²

    Balcon :                          între 4,9 m² – 8.9 m²

    Nivel :                             S2, S1, P, E1

    Număr apartamente :              18 unități

    Număr băi  :                                 1 baie

    Număr balcoane :                      1 balcon

detalii tehnice

Finisajul exterior al clădirilor este realizat din tencuială decorativă pe bază de rășini sintetice și granulație fină. Ferestrele din PVC cu geamuri tripan și 5 camere completează aspectul modern al clădirilor. Balconul conține balustradă din sticlă pe suport metalic.

    Inălțime cameră :        ~2,70m

    Loc de parcare :           contra cost

    Spațiu verde :               1500m²

    Finisaj exterior :              tencuială decorativă

    Ferestre :                          mplărie PVC

    Finisaj balcoane :            balustradă sticlă

FACILITĂȚI

Apartamentele care fac parte din complexul nostru rezidențial sunt dotate cu aer condiționat, încălzire în pardoseală, izolație cu vată bazaltică.

    Aer condiționat

    Încălzire în pardoseală

     Izolație cu vată bazaltică

     Interfon video

    Lift

 

contacteazĂ-ne dacĂ vrei să-ți cumperi apartamentul mult visat

SCHIȚA CADASTRALĂ

Schița cadastrală include toate informațiile tehnice de care aveți nevoie, dimensiunile fiecărui spațiu, compartimentările, dispunerea camerelor. Pentru a realiza arhitectura apartamentelor am ținut cont de siguranța clienților.

galerie foto

Design-ul apartamentelor cu o cameră este modern, conceput pentru a se încadra în cele mai noi tendințe și pentru a satisface cerințele clienților noștri. Stilul adoptat este simplu, culorile folosite sunt neutre, însă voi puteți alege finisajele în funcție de personalitatea și preferințele voastre.

Call Now Button