Apartamente
cu 2 camere

Visezi să te muți într-un apartament nou, cumpărat direct de la dezvoltator? Acum ai ocazia perfectă! Alege unul dintre complexele noastre rezidențiale, în funcție de zona în care vrei să locuiești, iar noi te vom ajuta cu toate demersurile necesare. Ne poți contacta, completând formularul, iar noi te vom contacta pentru a stabili o vizită.

descriere

Statistic, apartamentele cu 2 camere sunt cele mai vândute apartamente. Acestea sunt potrivite atât pentru cupluri, cât și pentru familii, pentru că oferă un spațiu generos pentru a asigura intimitatea fiecărui membru. Poziționate în zone foarte cunoscute din Iași, complexele noastre rezidențiale îți asigură acces rapid la transportul public, farmacii, magazine și săli de fitness. Apartamentele sunt decomandate, îți oferă un grad ridicat de confort și facilități moderne, fiind utilat cu toate dotările necesare. Zonele în care am ales să construim blocurile sunt sigure, iar interfonul are incorporată cameră video. Parcarea este asigurată contra cost pentru clienții noștri, delimitată de căi de acces pietonale. Spațiul verde este unul extrem de generos, gândindu-ne la un concept care să se potrivească pentru întreaga ta familie.

SPECIFICAȚII

Aceste apartamente includ sufragerie, dormitor, bucătărie, baie, hol și balcon. Camerele sunt foarte încăpătoare și pot fi amenajate în numeroase moduri. Echipa noastră de arhitecți au mulți ani de experiență, de aceea au construit un design practic, nu doar estetic, pentru a-ți oferi toate condițiile necesare.

    Suprafață utilă :           între 44,7 m² – 52,6 m²

    Balcon :                          între 5.3 m² – 54.3 m²

    Nivel :                             S2, S1, P, E1, E2, E3

    Număr apartamente :              34 unități

    Număr băi :                                 1 baie

    Număr balcoane :                      1 balcon

detalii tehnice

Finisajele sunt realizate fără cusur, echipa noastră de constructori acordând o atenție deosebită la detalii, realizând verificări frecvente. Am folosit tencuială decorativă pe bază de rășini sintetice și granulație fină pentru pereții exteriori. Profilele din PVC au spațiu de vitrare mare pentru a permite accesul luminii naturale și pentru a elimina alte surse de lumină.

    Inălțime cameră :        2,35m

    Loc de parcare :            contra cost

    Spațiu verde :               1500m²

    Finisaj exterior :              tencuială decorativă

    Ferestre :                          tâmplărie PVC

    Finisaj balcoane :            balustradă sticlă

FACILITĂȚI

Apartamentele cu 2 camere au numeroase facilități incluse:

    Aer condiționat

    Încălzire în pardoseală

     Izolație cu vată bazaltică

     Interfon video

    Lift

 

contacteazĂ-ne dacĂ vrei să-ți cumperi apartamentul mult visat

SCHIȚA CADASTRALĂ

Apartamente cu 2 camere includ sufragerie, dormitor, bucătărie, baie, hol și terasă cu balustradă din sticlă pe suport metalic. Fiecare apartament este extrem de spațios, poziționat într-o zonă avantajoasă.

galerie foto

Apartamentele sunt situate într-un complex rezidențial exclusivist și sunt dotate cu toate utilitățile necesare. Arhitectura interioară și exterioară sunt alese pentru a se potrivi cerințelor actuale ale pieței. Punem preț pe nevoile voastre și vrem să vă oferim cel mai înalt grad de confort.

Call Now Button