Moon Reflexes
residence

În acest moment ne axăm pe dezvoltarea cartierului din Moara de vânt nr. 467 a cărui dată de finalizare este stabilită în primăvara 2023. Alege să te muți într-o zonă exclusivistă cu loc de parcare asigurat, alei pietonale și spațiu verde de mari dimensiuni, de care te poți bucura alături de familia ta!

Descrierea proiectului

Numele cartierului construit – Reflexes (Reflexiile) face trimitere la denumirea brand-ului 7Moon. Se referă, în plan simbolic, la aspirațiile și ideile dezvoltatorului în ceea ce privește noul cartier, precum și la ideologia viitorilor locatari (persoane iubitoare de natură, de apă, de frumos). Reflexiile realizează și geolocația acestui cartier, în apropierea unui lac unde luna are cele mai puternice reflexii pe apă.

Materiale de calitate

În lucrările de construcții pe care le executăm folosim doar materiale și produse de cea mai bună calitate, pentru că obiectivul nostru este să oferim clienților noștri protecție mai presus de orice. Vrem să fim recunoscuți pentru că furnizăm servicii de top, fiind o firmă care se bazează pe integritate și respect reciproc, iar pentru a obține acest lucru, siguranța voastră este prioritatea noastră.

Locație deosebită

Situat în Moara de Vânt, în vecinătatea cartierului Tatarasi, complexul rezidențial se află într-o zonă liniștită, departe de agitația orașului, la doar 10 minute de Palas Mall. Vă punem la dispoziție apartamente cu spații vitrate generoase, de 1, 2 sau 3 camere, utilitate complet, în funcție de cerințele pe care ni le comunicați. Design-ul se încadrează în cele mai noi tendințe, iar arhitectura exterioară va fi pe măsura așteptărilor.

Informații
proiect

LOCAȚIE                           Str. Moara de Vânt nr 467

NR. APARTAMENTE       70    

ETAJE                                3

DATĂ FINALIZARE         Iarnă 2022

SPAȚIU VERDE                1.500m²

date
contact

adresa

e-mail

telefon

galerie foto proiect

Lucrările pentru acest cartier sunt în curs de execuție. Galeria foto cuprinde imagini surprinse pe parcursul proiectului. Vom adăuga constant și alte poze pentru a observa evoluția și modul de lucru. Orice alte detalii care au legătură cu derularea proiectului vor fi actualizate periodic pe această pagină.

ultimele informații

Iulie, 2022 – Proiect in desfășurare

ultimele informații

Ianuarie, 2022 – Începutul lucrărilor

Februarie, 2022 – Proiect în desfășurare

Martie, 2022 – Proiect in desfășurare

Aprilie, 2022 – Proiect in desfășurare

Mai, 2022 – Proiect in desfășurare

Iunie, 2022 – Proiect in desfășurare

August, 2022 – Proiect in desfășurare

ultimele fotografii

informații și formular de contact

Stabilește o vizită

Îți dorești să te muți sau să nu mai stai în chirie? Acum este momentul să faci alegerea care contează! Completează formularul, spune-ne care sunt cerințele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întâlnire și pentru a vizita apartamentele disponibile.

Call Now Button