Apartamente
cu 3 camere

Apartamentele cu 3 camere reprezintă varianta ideală pentru orice familie. Atât părinții, cât și copiii au spațiul necesar pentru a-și desfășura activitatea în intimitate. Indiferent dacă aveți mai mulți copii, acest apartament este potrivit dacă vă doriți să locuiți într-un cartier rezidențial, unde aveți toate facilitățile.

descriere

Apartamentele cu 3 camere dispun de o compartimentare eficientă a spațiului, includ o sufragerie, două dormitoare, bucătărie, baie, hol și terasă cu balustradă din sticlă pentru a reda aspectul exclusivist. Vom folosi cele mai bune finisaje și materiale pentru tine, pentru că ne dorim să îți oferim cele mai bune condiții. Ne-am propus să ne adaptăm stilului de viață modern și să construim complexe rezidențiale în diferite zone, în funcție de locul în care lucrezi sau în care copiii tăi își desfășoară activitatea. Totul a fost special conceput pentru tine! Așteptăm să ne contactezi prin telefon/email sau să completezi formularul din pagina de Contact. Noi îți vom face o ofertă și te vom invita să vizitezi apartamentele disponibile. Cu siguranță vei rămâne impresionat și vei dori să te muți cât mai curând în unul dintre complexele noastre. Este timpul să faci o alegere inteligentă pentru tine și cei dragi!

SPECIFICAȚII

Apartamentele sunt decomandate, spațiul este eficient organizat pentru a asigura un grad înalt de confort clienților noștri. Apartamentele cu 3 camere sunt foarte cerute, iar cele pe care noi vi le punem la dispoziție fac parte din categoria Premium. Suprafața utilă este generoasă și vă oferă cadrul perfect pentru a petrece mai mult timp în familia extinsă.

    Suprafață utilă :           între 69,7 m² – 78,7 m²

    Balcon :                          între 4,9 m² – 62,4 m²

    Nivel :                             S2, S1, P, E1, E2

    Număr apartamente :              18 unități

    Număr băi :                                 2 băi

    Număr balcoane :                      1 – 2 balcoane / terase

detalii tehnice

Arhitectura exterioară este realizată din tencuială decorativă pe bază de rășini sintetice și granulație fină. Ferestrele din PVC cu geamuri termopan și 5 camere oferă confort și siguranță. Spațiul de vitrare este mare, iar calitatea ferestrelor oferă izolare termică și fonică excelentă.

    Inalțime cameră :        ~2,70m

    Loc de parcare :           contra cost

    Spațiu verde :               1500m²

    Finisaj exterior :              tencuială decorativă

    Ferestre :                          tâmplărie PVC

    Finisaj balcoane :            balustradă sticlă

FACILITĂȚI

Apartamentele cu 3 camere au numeroase avantaje. Chiar dacă ne raportăm la un spațiu mult mai mare, noi am utilat complet fiecare cameră și am adăugat tot ce ai nevoie. Ai acces la un spațiu verde generos și amenajat modern pentru fiecare membru al familiei.

    Aer condiționat

    Încălzire în pardoseală

     Izolație cu vată bazaltică

     Interfon video

    Lift

 

contacteazĂ-ne dacĂ vrei să-ți cumperi apartamentul mult visat

SCHIȚA CADASTRALĂ

Informațiile tehnice ale apartamentelor de 3 camere pot fi vizualizate în schița cadastrală. Pentru orice nelămuriri legate de poziționare sau dimensiune poți să ne contactezi. Suntem la dispoziția ta, pentru că ne dorim o colaborare care să te mulțumească pe deplin.

galerie foto

Design-ul pentru care am optat este unul modern. Toate apartamentele de 3 camere sunt construite în același stil arhitectural și poziționate avantajos în cadrul clădirii. Realizăm orice finisaje, în funcție de cerințele tale, pentru că vrem să te simți din prima clipă, acasă.

Call Now Button